TIME

TIME

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Αναβαθμισμένη έκδοση του Hyundai i20 WRC στη Γενεύη


Μια αναβαθμισμένη έκδοση του αγωνιστικού i20 με το οποίο θα μπει το 2014 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι παρουσίασε στην Έκθεση της Γενεύης η Hyundai.

Το αυτοκίνητο έχει δεχθεί σημαντικές τροποποιήσεις άμα την παρθενική του εμφάνιση στο Σαλόνι του Παρισιού, με τις σημαντικότερες να εστιάζονται στο αμάξωμα και στην ανάρτηση.
Οι αναβαθμίσεις είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας του τμήματος έρευνας και εξέλιξης της εταιρείας στις εγκαταστάσεις του Namyang, στην Κορέα και της Hyundai Motorsport που εδρεύει εδώ και λίγο καιρό στο Alzenau της Γερμανίας με επικεφαλής τον Michel Nandan.
«Σε αυτήν την τελευταία έκδοση του i20 WRC έχει δοθεί έμφαση στην αεροδυναμική με στόχο τη βελτίωση της ψύξης του κινητήρα. Βελτιώσεις έχουν γίνει επίσης στην ανάρτηση αλλά και στην ακαμψία του σασί ενόψει του εκτεταμένου προγράμματος δοκιμών μέσα στη χρονιά», σχολίασε ο επικεφαλής της Hyumdai Motorsport Team, Michel Nandan και πρόσθεσε: «Η Hyundai επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι για να αποδείξει τις τεχνικές της ικανότητες σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πεδία. Ο απόλυτος στόχος που έχουμε θέσει είναι να σημειώσουμε νίκες, αλλά γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε σκληρό ανταγωνισμό. Αυτή η χρονιά θα χρησιμοποιηθεί για να βάλουμε τις βάσεις, αλλά ελπίζουμε ότι θα προχωρήσουμε γρήγορα στο κομμάτι της εξέλιξης όσο πλησιάζουμε στο 2014».







ΠΗΓΗ:http://www.e-go.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου