TIME

TIME

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

BMW 2 Series Coupe 2014: Αποκάλυψη τώρα!


BMW 2 Series Coupe 2014: Αποκάλυψη τώρα! (video)


Εκτός όμως από φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει και αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες για το coupe των βαυαρών γεγονός που σημαίνει ότι τελικά η
παρουσίαση στις 25 Οκτωβρίου θα αποτελέσει μάλλον μια τυπική διαδικασία. Προτού φτάσουμε λοιπόν στην επίσημη παρουσίαση μπορείτε μέσω των τεσσάρων νέων φωτογραφιών να απολαύσετε την ολοκαίνουρια κορυφαία αρχικά BMW M235i. Να πούμε ότι οι φωτογραφίες αυτές διέρρευσαν από παρουσίαση σε επίσημο αντιπρόσωπο της BMW.
Κατά την ταπεινή μας άποψη η M235i είναι άκρως εντυπωσιακή και αυτό όχι μόνο χάρη στο δυναμικό bodykit της M. Η αναλογίες του αμαξώματος, τα εμπρός φωτιστικά σώματα και το εμπρός μέρος συνολικά, δείχνουν ακριβώς όπως θα περίμενες να μοιάζει ένα εντυπωσιακό coupe με γαλανόλευκη προπέλα στο καπό.Να υπενθυμίσουμε ότι η κορυφαία έκδοση M235i θα είναι λίγο πιο δυνατή από την M135i, παρότι κάτω από το καπό θα υπάρχει ο twin-turbo 6κύλινδρος σε σειρά των 3 λίτρων. Η απόδοσή του στην προκειμένη περίπτωση θα αγγίζει τους 326 PS. Η μικρή αύξηση στην ιπποδύναμη, αντανακλάται και στις επιδόσεις του νέου coupe με την M235i να πραγματοποιεί το κλασικό 0-100 km/h μόλις σε 4,8 sec. με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων 8-speed (5,0 είναι το αντίστοιχο νούμερο για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων). Και οι δύο τιμές είναι καλύτερες κατά 0,1 sec. από τις αντίστοιχες της M135i. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.
Να πούμε επίσης ότι το συγκεκριμένο coupe θα αντικαταστήσει την 1 Series Coupe και μέσα στο 2014 θα ακολουθήσει και μία convertible εκδοχή της με μαλακή αναδιπλούμενη οροφή. Στην γκάμα των κινητήρων θα συμπεριλαμβάνεται επίσης ένας βενζίνης 4κύλινδρος 2 λίτρων που θα αποδίδει 240 ίππους στην 228i (επίσης turbo). Στην Ευρώπη θα υπάρχει και μία βασική έκδοση με τον δίλιτρο turbo που θα αποδίδει 184 ίππους, ενώ φυσικά θα υπάρξουν και επιλογές σε diesel κινητήρες.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, κάποιοι κινητήρες θα συνδυάζονται και με σύστημα τετρακίνησης.




ΠΗΓΗ:e-go.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου